Het spoor van toen

Het Spoor van Toen is een reeks van krantenartikelen in lokale krant De Heemsteder (www.heemsteder.nl) en is per definitie te vinden op bladzijde 2 van die krant alsmede te lezen op pdf in de digitale versie. Vanaf 1-1-2011 definitief intens bezig gaan houden met historie van station en dus oude foto's met verhaal erbij was en is een grote wens om vooral de mensen te bereiken die GEEN computer hebben(en dat zijn er velen !)en door vermelding van digitale adres aan eind artikel toch te bewegen om eens verder te kijken...er is toch wel heel veel te vinden op het internet. De eerste poging om de lezers van De Heemsteder te bewegen om hun info en foto's te delen was begin 2011..om precies te zijn woensdag(de verschijningsdag) 26 Januari 2011 (Heemsteder Kabaal-sectie)HAD-451.


Na dat artikel in De Heemsteder kwamen er wel wat reacties los...op advies van velen een Ingezonden Brief maken in idem krant, dat was woensdag 2 Maart 2011.


HAD-458


Na enige onderhandelingen met vooral de mensen achter de schermen van De Heemsteder kwam de eerste echte Het Spoor van Toen (een titel van De Heemsteder) uit op 20 Juli 2011 en meteen al reacties op oude foto van oude station !


HAD-753


Wekelijks te lezen in De Heemsteder...en dus ook digitaal na te lezen en vanaf 21 September 2011 met vermelding van de in Augustus opgestartte digitale boekwerk www.stationhad.nl en begin 2012 verbeterd/veranderd in www.stationheemstedeaerdenhout.nl en al einde 2011 het genot mogen proeven van 2 foto's-1 oud en 1 nieuwe/als vergelijk van oud met nieuw.


HAD-1455


Met verjaardag op 24 februari 2012 neemt men mij een interview af en maakt foto van mij met perronnnaambord en wordt gepubliceerd als Man van het Spoor van Toen en verteld enige achtergrondinformatie over de naamloze schrijver...men had en heeft behoefte aan een gezicht.


HAD-1468


Augustus 2012 bladzijde te delen met Historische Vereniging Heemstede-Bennebroek (www.hv-hb.nl) na een leuke en informatieve bijeenkomst in Juli 2012 in het stationsgebouw. Met beschrijving spoorviaduct Westelijke Randweg zijn er zelfs 3 foto's te bewonderen en is een uitzondering op de regel...het is dan medio September 2012 precies 1 jaar geleden dat spoorviaduct op een spectaculaire wijze werd vervangen.


HAD-2147


Indien men dan toch achter de computer plaats heeft genomen....bekijk alle het Spoor van Toen's digitaal en lees iedere week weer een andere invalshoek over het station,de spoorlijn of de omgeving van het station.